dijous, 30 de novembre de 2006

Post 0.

Ja portava algun temps donant voltes al tema de fer-me un blog, m'agrada escriure i podia ser una bona teràpia, i més en aquests temps en els que no sempre podem dir el què pensem, o no podem ser políticament incorrectes.
A més, últimament està molt de moda això de tenir un blog personal, i així podré dir també la meva.
Personalment no sóc de parlar gaire, però si de pensar massa; no m'agrada parlar per parlar. D'aquesta manera, potser més gent pot conèixer qui sóc, què passa per la meva ment (encara que em faltarien posts per poder-ho plasmar tot;-) i què és el que em motiva per escriure, què em fa pensar tant com per a més de reflexionar, tenir ganes de deixar-ho escrit.
Espero no aborrir-vos i compartir les meves dèries amb vosaltres.
Salutacions!

P.D.: El català no és la meva llengua materna, però espero escriure cada cosa en l'idioma en què em surti espontàniament, deixaré fer al meu cervell, a veure si a l'escola van fer-ho bé amb mi o no. ;-)