dilluns, 15 de gener de 2007

Saul.cat

Aquesta nit el Jordi Manils m'ha fet saber que tots dos sortiem al bloc d'en Saül Gordillo. La veritat és que m'he sorprès (encara més) de lo ràpid que córren les notícies per aquest món virtual d'internet. Fins i tot fa esment de la "conversa" a través dels blocs que vam tenir el Lluís Soler i jo. A mi també em sorprèn que jo sigui l'únic "polític" de Viladecavalls que té la opció dels comentaris activada al seu bloc. No crec que en aquest poble la gent estigui tant interessada en fer comentaris destructius als seus polítics com per no contemplar aquesta opció. A més, les crítiques també s'han de saber encaixar, són "gajes del oficio".
Un altre link més.
Salut!

P.D.: Ho sento, però la idea d'incloure un apartat amb blocs d'"enemics" o "adversaris" polítics va ser meva. ;-)

1 comentari:

Manils ha dit...

Per mi, tenir els comentais deshabilitats és una mostra de la por que tenen alguns (aprenents de)polítics als comentaris que pot fer-li la ciutadania.

Al meu blog, per exemple, hi ha escrit gent d'altres partits, amb comentaris com a mínim "durs", i ni tan sols els he esborrat. És la seva opinió, i les opinions, si són respectuoses, cal escoltar-les.

Salut!