dimarts, 10 de juliol de 2007

Estil Homs III :


Avui a les 18h estava convocada la junta de portaveus per tal de "debatre" els "acords" que es presenten al Ple de dijous. Doncs bé, a part de que els acords havien estat acordats només per l'equip de govern (CiU-PVA), sense cap contacte previ de cap tipus amb cap partit de la oposició; l'alcalde-president ha aixecat la sessió en 5 minuts.
S'ha negat a que hi hagués dos membres d'ICV, i ha dit que un dels dos havia de marxar. La nostra resposta ha estat que encara no s'ha votat al Ple ni cap grup ha decidit oficialment qui serà el/la seu/va portaveu.
Sense dir res més, els tres regidors de l'equip de govern han sortit per la mateixa porta que acabaven d'entrar.
Ara és quan he de posar algun qualificatiu a aquesta actitud, però ja no em surten les paraules.
Aquí us deixo els acords que l'equip de govern aprovarà al Ple de dijous 12 a les19h:

1- Confirmat: Plens cada dos mesos.

2- Confirmat: Delegació a la Junta de Govern de totes les competències plenaries legalment possibles: urbanització, adjudicació d'obres...

3- Retribucions:
Sebastià Homs: 42.800 euros bruts l'any. 3.500 euros al mes
Paco Vega: 34.240 l'any i 2.800 cada mes.
Regina Parellada: 17.120 l'any i 1.400 cada mes
Antoni Raso: 750 al mes, més 150 per Ple.
Jose Valero: 750 al mes, més 150 per Ple.
Resta de regidors de CiU: 675 al mes, més 150 per Ple.

Regidors de la oposició: 150 euros per cada Ple.

Jutgeu per vosaltres mateixos.

Que estilazo!

Salut,

6 comentaris:

Quico Ventalló ha dit...

Una mica descarat, no?.

Albert Traver ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert Traver ha dit...

Estic d'acord amb tu que aquest comportament de l'ajuntament és una vergonya.

Com veig que el tema de retribucions t'interessa et recomano que t'informis sobre l'actuació i les maneres de fer del govern de l'Ajuntament de Molins de Rei (suposo que sabràs quin partit governa a Molins) a nivell econòmic (sous, pressupostos...).

Salut!

Aina Vidal ha dit...

Per curiositat he buscat el que el company albert traver ens apuntava i he trobat el següent:
"Els sous dels polítics de molins de rei s'han establert tenint em compte les baremacions realitzades per la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis per a poblacions amb el mateix nombre d'habitants que Molins de Rei"

Partint d'això, a mi em sembla prou correcte. Ja està bé d'aquesta demagògia dels sous dels polítics. A més habitats molta més responsabilitat, això és un fet. Una altre fet important és que si volem que la política sigui veritablement democràtica i que qualsevol persona s'hi pugui dedicar, és evident que per a la seva dedicació absoluta (que és indispensable) és necessàri que estigui ben retribuida. Sinó, el que passaria és que nomès les persones adinerades o molt adinerades ja d'antuvi(normalment de dretes o amb interessos en el món privat) podrien dedidar-se a una feina mal pagada sense cap altre via d'ingrès.
Ja està bé d'aquest populisme barat i poc fonamentat que ronda al voltant d'aquest tema.

Altra cosa són els abusos que es cometen sense tenir en compte ni nombre d'habitats ni barems ni res més que l'interès individual en enriquirse amb els diners de tots i totes els contribuents, que al meu parer és el cas que ens explicava el Carlos.

Albert Traver ha dit...

Si et sembla "prou correcte" que durant el primer ple de la legislatura (a 4 anys de les properes eleccions, no sigui cas que el poble se'n enrecordi en aquell moment) l'equip de govern aprovi una pujada dels sous d'entre el 34% i el 128%, ja demostres i no voldria ofendre't el teu nivell de decència política.

Salut!

Carles Rodríguez ha dit...

Hola a tothom! espero que les vacances (pels afortunats que les hagin pogut tenir) hagin estat profitoses.
Pel que fa al tema de les retribucions, dir que en paraules de l'alcalde Homs aquestes retribucions s'enmarquen dintre dels paràmetres que comentàveu més amunt (federació de municipis i l'associació de municipis), però clar, uns paràmetres portats a l'extrem.
El que està clar és que des de la oposició haurem de pagar de la nostra butxaca part de la nostra feina si la volem fer bé. Suposo que és perquè som uns perdedors.
En fi, espero que el Sebastià hagi anat a Montserrat aquest estiu, diuen que la fe mou muntanyes.
Jo he estat al Vaticà, i allà em van parlar de la homofòbia i aquestes coses...
Espero escriure un post quan estigui més inspirat.
Salut!