dissabte, 15 de desembre de 2007

Convocatòria de Ple

El proper dimecres a les 20 h. hi ha Ple extraordinari a l'Ajuntament.

Esteu tots convidats a venir a veure l'"espectacle" jaja.

Aquest cop s'aprovaran els pressupostos pel 2008. Uns pressupostos totalment de dretes i clientelistes. La part social se l'han carregada.

Els grups de la oposició tindrem tres dies per mirar-nos la documentació (de dilluns a dimecres) i no se'ns ha convidat a participar en la seva el·laboració.

Quan, personalment, vaig comentar a la comissió informativa que a Iniciativa ens hauria agradat participar, l'alcalde Sebastià va dir-me que tenim un mes per fer al·legacions.

Les al·legacions són un recurs per a acords ja aprovats. És a dir, que dimecres s'aprovaran els pressupostos de l'equip de govern i la oposició tindrem un mes per fer al·legacions que posteriorment el mateix equip de govern tombarà.

Un cop més l'estil és impecablement dèspota.
Si no te gustan los presupuestos, pues te aguantas, porque mando yo.

Salut i fins dimecres!

Carles.

2 comentaris:

Raúl ha dit...

ui, yo trabajo, pero sabes que me apunto a cualquier espectáculo -y si no me cuelo- pero trabajo, así que no podrás gozar de mi compañía.

por cierto,supongo que no querrás perderte "Soy leyenda" (no, no es un documental sobre fraga)... te apuntas?

Carles Rodríguez ha dit...

jajaja
Raúl, ya que se te da tan bien despellejar a actores, actrices, directores y demás...espero que algún día hagas algun post sobre el político que más rabia te de.
Y que no sea Fraga que de éste ya han hablado bastante.
X cierto, no quiero ver "soy leyenda", no soy como tú que vas a ver películas malas al cine para hablar después de ellas en el "bloj".
Saludos!

El Usher.