dissabte, 12 de gener de 2008

Tinc un veí homòfob


Avui m'ha passat una cosa que val la pena que expliqui.

Fa una estona he sortit a treure la brossa i just a la casa del costat arribaven els meus veïns.
Són una parella jove (d'uns 30 anys) amb un nen petit. Doncs, just al passar jo per davant d'ells per la vorera, el pare li ha dit al fill: "cuidado, apártate que la enfermedad se pega".

No he pogut ni reaccionar, perquè realment no m'esperava aquest comentari.
Simplement volia que en quedés constància en algun lloc de que tinc un veí homòfob. I viu al número 30 del carrer Pintor Mir.
No descarto prendre mesures legals al respecte.

Bon cap de setmana.

8 comentaris:

Paco Morales ha dit...

Hola Carles, no m'estranya que no hagis pogut reaccionar, perquè tenir un veï així seu ser molt greu. Feia temps que no escoltava una bestiesa d'aquest tipus. Jo crec que hauriem d'organitzar alguna acció concreta d'ICV i de JEV, però hem de pensar-la be perquè és el teu veí. D'entrada crec que podríem organitzar algun acte al teu barri sobre les llibertats sexuals. Ha hem parlarem, però vull que sàpigues que tens molta gent al teu costat. Fins aviat.

Carles Rodríguez ha dit...

Paco!

Per desgràcia encara hi ha molta gent que pensa aquestes bestieses.
Estaria molt bé organitzar un acte d'aquest tipus. No trigarem gaire.
Moltes gràcies pel teu suport.
Ens veiem aviat!

Manel Martinez ha dit...

Hola Carles!!

No sabia que tinguessis cap enfermetat contagiosa! Fora conyes, em sembla totalment lamentable que encara hi hagi gent jove que sigui capas de dir aquesta bestiesa ( no dic pensar perqué per tenir aquesta virtud s'ha de tindre una capacitat mínima d'intelectualitat que obviament no te el teu veí). Nomès aprofito per donar el meu recolzament a la llibertat sexual de tothom, cosa que ja no creia que s'haguès de fer... Ànims i salut! que de burros hi ha a tot arreu, fins i tot al costat de casa.

Manel Martínez

Carles Rodríguez ha dit...

Merci Manel!
A mi tampoc m'agrada que em felicitin per ser gai jajaja.
L'apunt el vaig fer precisament per deixar constància de que, malgrat tots els avenços que s'han fet en el tema, la pedagogia... encara hi ha gent que discrimina per raons de tendència sexual.
Llavors el que cal és més pedagogia, per tal que la igualtat social sigui real, i no només de cara a la galeria.
Encara que no t'amagaré que el que et demana el cos en una circumstància així és una altra cosa...

Salutacions!

Carlos ha dit...

Hola Carlos... Desgraciadamente la imbecilidad y estupidez es una de las epidemias más extendidas. Parece que Can Trias no es immune y tu pobre vecino ha caído en sus garras.

Este tipo de gente da rabia... mejor dicho, lástima.

¡Un abrazo!

Carles Sampietro Lara ha dit...

És una llàstima que hi hagi gent amb aquests pensaments.

Tu segueix endavants. Ànims!!

Javi Montes ha dit...

Vinc del bloc del Jesús Hernández de Cerdanyola, he llegit aquest post i m’he quedat de pedra, no entenc com encara pot existir aquest tipus de “persones”. En fi, que m’he posat de mala llet... Salutacions!!!

Jesús Hernández ha dit...

Ei Carles, com el company cerdanyolenc de les JSC, el Javi Montes, jo també m'he quedat sorprès i indignat quan he llegit el post.

M'indigna que aquestes alçades de la vida t'hagis de sentir dir aquestes barbaritats. També em sap greu pel pobre nen que no te culpa de tenir el pare impresentable que te. Em puc imaginar amb quins valors l'estan educant.

Ànims i pots comptar amb el meu recolzament decideixis el que decideixis!