dissabte, 28 de febrer de 2009

Mor l'agrupació del PSC a Viladecavalls:


Ahir es va formalitzar oficialment el pacte entre els encara 2 regidors socialistes i el grup de CiU a Viladecavalls.

Arrel d'aquest pacte la federació del PSC Vallès Oest ha tramitat la seva expulsió del partit i ha reclamat la seva dimissió immediata, ho podeu llegir a aquesta notícia. A la vegada, l'il·luminat portaveu socialista vol crear un nou partit a Viladecavalls. En fi, m'estalvio comentaris.

Els arguments que esgrimeixen per a la seva negativa a qualsevol pacte amb Sebastià Homs són similars als que ERC i ICV manifestàvem en aquest comunicat conjunt dies enrere, els podeu llegir aquí.

Només puc dir que sento vergonya aliena de tot el que porta passant al nostre Ajuntament des de fa massa temps. Si t'ho mires des de fora pot arribar a fer riure, però als que encara no ens hem begut l'enteniment i continuem creient que la política és un servei a la col·lectivitat i que nosaltres no som més que representants del poble; aquestes situacions ens provoquen tristor.

El poble ja estava en mans de 6 persones (CiU) que han comès trampes i irregularitats que poc a poc aniran sortint a la llum; i ara s'hi han sumat dos més (PSC), amb el sobrecost que també suposarà, que volen participar d'aquest desgavell a qualsevol preu, inclus a títol individual, ja que han deixat de tenir partit.

Deixo que comenteu vosaltres, ja que a mi se m'acaben els qualificatius.
Hi ha una paraula en castellà que crec que ho podria definir: "BIZARRO".

12 comentaris:

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

SE CIERRA UNA ETAPA NEFASTA PARA EL PSC DE VILADECAVALLS, PERO TAMBIEN SE TERMINA LA FUGA DE VOTAS A CIU.
UN SALUDO

PACO MORALES ha dit...

Hola Carles, el PSC té un problema estructural a Viladecavalls: al final els seus alcaldes i regidors es passen a CiU d'una manera o d'una altra. I aquesta crisi és una mostra més. En aquesta situació és molt important que ICV aparegui com un referent coherent i amb principis per a tota la ciutadania d'esquerres i progressista. Jo crec que ho esteu fent be. Al final qui sembra, recull.

Anònim ha dit...

Pobre Sebastià, esteu tots en contra d'ell.Al meu veí li ha donat feina, és un alcalde bo.

Anònim ha dit...

En un dels teus articles anteriors et van penjar com a comentari el manifest que els 4 magnífics (regidors de CIU) van fer al respecte del vostre comunicat conjunt amb ERC, i en el seu últim punt deien literalment això:"... condemnem de la forma més enèrgica possible l'intent d'ERC i IC-V per fomentar el transfuguisme, pràctica clarament condemnada per totes les formacions polítiques a nivell nacional"... i ara què? Què estant fomentant ells? Que jo sàpiga el Quico i la Conchi en aquests moments són transfugues, o sigui que, si el transfuguisme el fomenta CIU si que està ben vist? Tela marinera... quina vergonya!

Anònim ha dit...

Tens raó, el Sebas no és mal tio, el problema són els "consellers" que té. Quan caigui serà per culpa d'ells. Llavors el criticaran públicament com comencen a fer ja en "cercles d'amics"

Anònim ha dit...

Es verdad. Yo he presenciado una conversación a donde uno de los considerados asesores del Ilustrísimo lo dejaba verde, bueno a él y a la Regina, tachándolos de que tienen pocas luces y que son fáciles de convencer para hacer lo que ellos quieren...cuidadín Sebas...tus grandes enemigos los tienes más cerca de lo que tú te crees...

maripau ha dit...

Yo no juzgaré si es buen o mal tio, esa opinión me la reservo. Lo que si que puedo decir es que no es un buen alcalde ya que está firmando cosas (debe pensar que bien aconsejado) que le van a acarreae muchos problemas. No sé si es consciente de ello o no lo es, si es consciente, el cargo le viene grande y si no lo es, yo le diría que consulte a algún asesor externo, para que lo informe.

Anònim ha dit...

Hay un dicho castellano que dice:"si no puedes con tu enemigo, únete a él y vencerás". Esto es lo que ha hecho el Quico. Lo intentó promoviendo una moción de censura al Ilustrisimo pactando con PVA, ERC, IC-V i PSC y como esto no salió bien, ahora se úne a él para derrotarlo...

Anònim ha dit...

El Sebastià està sent víctima dels seus mals assessors, però el que acabarà reben les conseqüències de tot això serà ell...potser és el que volen els seus "assessors"...

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Hola blogueros.

No contestaré ningún comentario anónimo en ningún blog en que se me calumnie o injurie, si alguien quiere dar su opinión insultando o faltando a la verdad, que dé su nombre y le contestaré, si es como anónimo tomaré las mismas medidas que con el blog que se ha cerrado por orden judicial y que estamos a la espera del resultado de las investigaciones policiales, o sea conocer de manera oficial a los autores.

Dicho esto, yo veo el pacto con CIU-PSC de la forma siguiente:

-Se le da a CIU aire para acabar la legislatura a pesar de la mala gestión actual.
-El Alcalde no cambiará su forma de hacer, véase el trato a las personas despedidas y que no son del agrado del Alcalde
-No se tiene en cuenta todas las vejaciones que hizo el Alcalde a la oposición desde el principio de la legislatura.
-Los socios políticos del Sr. Sebastiá, no duran nada (Jordi Salvador, PVA)
-Los ex regidores del PSC, no han tenido en cuenta las directrices del partido por el cual se presentaron.
-Las regidurías dadas al PSC son ridículas, las compartidas ni las verán.

Quede claro que esto es mi opinión, si el tiempo me demuestra que estoy equivocado la rectificaré.

Un saludo.

Anònim ha dit...

Como ha quedado el tema?
Los han echado del partido o tan solo han disuelto la agrupación local?

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Segons una carta en data 2 de març de 2009 signada pel Sr. Josep Ballart en nom de la Federació PSC-Vallès Oest, els regidors Sr. Francisco García Cano i Sra. Concepción Martínez Carrero han estat expulsats de forma cautelar del PSC i actuen com a regidors independents a tots els efectes, inclosos els econòmics.

Pel què tinc entès la comissió de garanties del PSC es pronunciarà en breu sobre aquesta qüestió, per determinar i l'expulsió cautelar passa a ser definitiva.

A nivell municipal, això implica que el Sr. García i la Sra. Martínez han passat a ser regidors no adscrits, tal com disposen les lleis de règim local i, en conseqüència, el grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Viladecavalls també queda suprimit.

També em consta, segons el PSC-Vallès Oest, que l'agrupació del PSC-PSOE de Viladecavalls s'ha dissolt i que s'està constituint una gestora per crear una nova agrupació. Segons ha fet públic el PSC-Vallès Oest, els i les militants del PSC-PSOE de Viladecavalls que vulguin mantenir la seva militància, s'han d'adreçar a la federació PSC-Vallès Oest.

De moment, això és tot el que jo en sé.

Salut i blocs!