dimecres, 25 de febrer de 2009

Última hora: El PSC desautoritza els seus regidors a Viladecavalls

El PSC obre expedient als regidors de Viladecavalls
La Federació del Vallès Oest rebutja el pacte amb CiU segellat pel regidor Garcia Cano
Ult. Act. 25.02.2009 - 13:54 hs


El pacte entre l’alcalde de CiU Sebastià Homs i el portaveu socialista José García Cano ha provocat un rebombori en les files del PSC comarcal. En aquest sentit manifesta que no accepta la decisió del seu correligionari. A García Cano i l'altra regidora socialista del municipi, Concepción Martínez, se’ls obrirà un expedient que es traslladarà a la comissió de garanties.

L'executiva del PSC del Vallès Oest creu que l'acord no és bo i "que no soluciona els problemes ni l’estil de la mala gestió de l’actual alcalde, ni ajuda a rebaixar la crispació política del poble. Viladecavalls necessita un canvi polític real, amb un nou programa engrescador i amb un tarannà obert, que el pacte no garanteix ni ho fa possible. Nosaltres creiem que Viladecavalls necessita un govern fort i amb un projecte polític progressista comú".

En relació a possible pactes, la Federació aposta, en tot cas per fer-ho amb foces politiques més properes ideològicament, "no sumant-nos a mitja legislatura a pactes estrictament de govern".

El PSC reafirma la seva voluntar de ser partit de govern oerò "no ho volem fer a qualsevol preu ni donant suport a un equip esgotat, no volem ser els salvadors de les persones que estant contribuint a la mala gestió del govern al poble. Amb l’ actual situació a Viladecavalls i al no ser possible un govern de progrés, el PSC només entraria a un govern de consens format per totes les forces polítiques del poble".

L'executiva de la Federació del Vallès Oest recorda que va acordar per unanimitat dels seus membres (amb l’excepció del 1er secretari de Viladecavalls Francisco García Cano) que no es realitzés cap tipus de pacte amb Sebastià Homs, i va decidir que s’aturessin les converses per arribar a un pacte entre el PSC i CiU. La Federació "desautoritza el pacte en nom del PSC i als dos regidors".

http://www.aterrassa.cat/article/comarca/2297/psc/obre/expedient/seus/dos/regidors/viladecavalls.html

1 comentari:

maripau ha dit...

El tema se veia venir desde octubre de aquí no mucho saldrá una noticia que les puede perjudicar mucho a los dos grupos...ya se verá.
Veo que el PSC actua con más rapidez que CDC ya que de esta última aun son militantes, pese a la solicitud de Homs y Faure, aquellos a quienes pretendian expulsar el 28/5/07, Felix Farré, Francesca Berenguer y Jordi Salvador. Supongo que Gloria Ulles debió de llamar a la cúpula de CDC e intercedió por ellos...
Deberiamos llamarla Gloria la poderosa, todos los partidos doblegados ante ella.