divendres, 26 de febrer de 2010

Joan Olivares, un exemple de coherència

Ahir va ser el darrer Ple del Joan com a regidor de l'Ajuntament de Viladecavalls. Després de 15 anys com regidor ha decidit deixar d'estar a la primera linia de la política municipal i facilitar així la renovació d'Iniciativa a Viladecavalls.
Ahir a la nit tots els grups polítics van posar de relleu la figura del Joan com a part de la història del municipi i van lloar una de les seves principals virtuts, la coherència.
El Joan en el seu discurs més que acomiadar-se va reclamar que els que ens dediquem a la política, a gestionar allò públic, fem encara més i millor política. En temps de crisi i desencant de la política aquesta hauria de ser la recepta clau.

Reprodueixo a continuació la meva intervenció al Ple:
Com se que no t'agraden aquests actes protocolaris i amb massa floritures seré breu.
Simplement dir que has sigut un exemple per a mi, que gràcies a tu estic aqui ara.
Vaig començar a fer política als 18 anys perquè aquell regidor d'Iniciativa que veia als diaris em semblava el més coherent de tots els polítics de l'Ajuntament. I aquell regidor que ha sigut el meu company des de llavors, ara plega sent el mateix de sempre. Fidel als seus ideals, dient el que pensa i fent el que diu.
Agafo el testimoni de fer més i millor política, espero estar a l'alçada i no cal que et digui que encara que assegut a l'altra banda d'aquesta sala, et continuarem necessitant com el primer dia.


Al sopar d'ICV Viladecavalls que vam organitzar per celebrar els 15 anys d'en Joan com a regidor, en Toni Morral, ex-alcalde de Cerdanyola, va dir que si un partit com Iniciativa sempre ha tingut representació a un poble com Viladecavalls des de la recuperació de la democràcia, es debia en gran mesura al fet de comptar amb persones com en Joan. I així és.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Joan Olivares em sembla uns dels polítics locals mes sincers honests i amb una sabiduria molt estensa. Desig que estigui en el poble en qualsevol línia molt temps perquè és una persona necessària. El seu tarannà a estat un exemple de coherència política.

Salu2