dissabte, 9 de juliol de 2011

Pregó de Festa Major '11


Bona nit a tots i totes,

Primerament donar l’enhorabona i felicitar a l’Escola Roc Blanc pel seu 25è aniversari. En 25 anys són molts els nens i nenes, alguns ja grans, que han passat per aquesta escola i que formen part de la seva història.

És un orgull per a mi donar el tret de sortida a la nostra Festa Major des d’aquest balcó com alcalde de Viladecavalls. Una festa major que aquest any compta amb més de 40 activitats per a totes les edats i on l’eix central torna a ser l’aposta pels creadors locals que exporten el nom de Viladecavalls més enllà del nostre terme municipal.

A ningú se li escapa el context de crisi al que ens trobem. Els temps difícils, però, se superen amb molta bona feina, i això és el que ens toca fer ara als representants públics dins i fora d’aquest edifici en el que ens trobem. I no és menys cert que els temps difícils també s’encaren millor amb un somriure, en bona companyia, gaudint de l’esport, el bon menjar i la bona música als carrers i places del nostre poble.

I precisament això és el que us convido a fer durant aquesta Festa Major, compartir bones estones amb els vostres amics, la familia i els vostres veïns… L’èxit d’aquesta Festa Major serà la quantitat de bons moments que cadascun de nosaltres (petits, joves i grans) ens portem cap a casa.

Jo em comprometo a compartir amb tots vosaltres el màxim de bons moments possibles i a que l’any vinent sobre aquestes mateixes dates en que ja comença a apretar la calor i tots comencem a necesitar unes vacances; ens tornem a retrobar per començar una nova festa amb les mateixes ganes i la mateixa il·lusió.


Molt bona Festa Major!