divendres, 26 d’abril de 2013

Per la continuïtat del govern de consens i de regeneració democràtica a Viladecavalls

Els regidors i regidores de CiU-PVA-PP-ARA-Rcat acaben de registrar una Moció de censura contra la meva persona i contra l'actual equip de govern.
 
De prosperar aquesta Moció que haurà de votar-se i aprovar-se per majoria absoluta d'aqui a 10 dies hàbils, suposaria el “Desembarco” dels imputats al govern de Viladecavalls (2 regidors dels 7 necessaris están a l’espera de declarar davant el jutge per pressumptes delictes de corrupció).
Qualsevol canvi a un govern ha d’estar argumentat políticament i en aquest cas no sabem els motius que els porten a impulsar aquesta possibilitat, més enllà del “quítate tu que me pongo yo” y la táctica de coacció i assetjament que porten practicant des d’inici de legislatura.
 
Posem sobre la taula el mateix esperit que va regnar a l’inici de legislatura: Govern de consens, de regeneració democrática i de modernització. Tot convidant als partits amb les mans netes a que ens ajudin a continuar amb aquesta tasca ja reconeguda pels veïns.
 
Durant aquests difícils dos anys hem aconseguit:
Guanyar la confiança de part dels veïns que encara manifestaven certa incredulitat envers la continuïtat d’un govern de coalició de 4 partits diferents encapçalat, a més, per una persona jove.
Reconstruir ponts amb tots i cadascun dels pobles i ciutats veïns d’arreu de la comarca i amb les entitats del municipi.
Modernitzar i dinamitzar les estructures de l’Ajuntament
Encetar petits projectes que porten valor afegit al municipi (Altell, espai d’arts escèniques, ràdio vila, etc.)
Hem aconseguit per primera vegada en 4 anys, bons indicadors econòmics (superávit i romanent de tresoreria positiu)
I potser el més important de tot, intentar dignificar l’exercici de la política tant malmès arreu, i especialment al nostre poble, acudint a la justicia davant de cada irregularitat que hem trobat.
 
Viladecavalls no pot permetre’s tornar enrere
Fem una crida als veïns i veïnes a rebutjar qualsevol forma o pràctica de corrupció. Volem un Viladecavalls lliure d’imputats i males practiques. Volem continuar aquesta transició cap a un Ajuntament amb les parets de vidre.
Fem una crida a a l’etica i al seny de tots els partits i direcció dels partits amb representació a Viladecavalls a fer un cordó sanitari contra la corrupció.
Convidem pública i formalment als partits que vulguin aportar en positiu a la governabilitat de Viladecavalls a que es sumin a aquest govern de consens pel qual vam apostar a inicis de legislatura. Especialment a ARA-Rcat i PP que en aquests moments són els únics que no compten amb imputats entre les seves files.
Volem donar “portazo” d’una vegada per totes a aquest soroll de sabres constant que suposa la possibilitat d’una Moció de censura”. Volem seguir endavant.